Монетизиране

Какво е монетизиране на уеб сайт

Като всяка модерна компания и Вашата разполага с интернет сайт, който да презентира дейността Ви в уеб пространството и да привлича нови клиенти и потребители на Вашите стоки и услуги. Или сигурни сме това е била основната цел, когато сте планирали изграждането на Вашата интернет страница. А дали това наистина е така? Доволни ли сте от резултатите, които постига корпоративната Ви страница? Смятате ли, че получавате достатъчно запитвания и реализирате планираните продажби? Ако сте убедени, че представянето Ви в интернет може да бъде по-добро, ние с радост сме готови да Ви предложим необходимите консултации и услуги, които да накарат уеб сайта Ви да заработи на високи обороти.

Услуги, свързани с монетизация на уеб сайт

Нашата компания се е специализирала именно в монетаризиране на съществуващи интернет сайтове. Ние предлагаме пълен пакет услуги, насочени изцяло в решаването на проблемите с привличането на допълнителен таргетиран трафик от потенциални клиенти и подобряване на конверсията (съотношението посещения / брой продажби (запитвания)). Част от услуги, които са включени в нашето портфолио са:

  • Анализ на уеб сайтове (SWOT анализ);
  • Дефиниране на общ потребителски профил;
  • Изграждане на общ план за развитие;
  • Услуги по SEO оптимизация, с цел привличането на допълнителен трафик;
  • Изграждане и изпълнение на рекламна интернет политика;
  • Услуги по подобряване ползваемостта на уеб сайтове (анализ и оценка на потребителското поведение при посещение на Вашата страница);
  • Услуги за подобряване на конверсията;

Нашите предимства

Предлагайки всички тези услуги едновременно ние спестяваме на своите клиенти много време и усилия. С реализирани над 100 проекта зад гърба си, ние имаме увереността, че можем да отговорим на високите изисквания на Вашата компания и да изградим за Вас една визия в интернет пространството, която изцяло да отговаря на Вашите стандарти. Едновременно с това Вие ще получите един допълнителен тласък на интернет страницата Ви, който ще Ви донесе допълнителни клиенти и приходи.

Надяваме се да сме Ви заинтригували достатъчно и да ни отделите време за една среща, на която да Ви изложим лично нашите виждания за нещата, които можем да подобрим във Вашия уеб сайт.

БЪЛГАРИЯ ОНЛАЙН

Коментари

Create AccountLog In Your Account