SEO оптимизация и анализ

SEO оптимизация и анализ на уеб сайтове.
Като водещ онлайн фимен каталог – БЪЛГАРИЯ ОНЛАЙН  е наясно, че откриването на Вашият уеб сайт от търсачки като GOOGLE и съответно позицията му са от изключителна важност.
Голяма част от направените уеб сайтове, въпреки прекрасният си дизайн не са “приятелски настроени” към търсачките или пък им липсват ключови думи и метатагове.
Готови сме да Ви помогнем като внимателно анализираме Вашият уеб сайт, конкуренцията Ви и тяхните ключови думи, метатагове, метадата и прочие.

seo опмитизация и анализ

ЗАЩО трябва да потърсите специалист за SEO анализ и одит на сайта Ви?

При оптимизирането на сайта се работи не само с неговите технически парамети и дизайн, а основно с неговата функционалност. Тя е от изключително значение за правилното “разчитане” на информацията и нейното индексиране в порталите за търсене на информация.
Възможно е да имате хубав и модерен уеб сайт, но да нямате посещаемост или тя да е прекалено малка. Тогава Вие се нуждаете от SEO анализ и оптимизация – одит на Вашият уеб сайт.
Екипът на БЪЛГАРИЯ ОНЛАЙН , който се занимава с уеб дизайн и техническа поддръжка на уеб сайтове е специализиран в изготвянето на експертно мнение относно състоянието на Вашата онлайн страница.
С помощта на специализиран софтуер и необходимите знания, ще проверим и изготвим рапорт – доклад относно състояние на ключови думи, таргетирани потребители и локации.
Следващата стъпка от нашата работа е да проучим Вашата конкуренция и да проверим какво е тяхното ниво и положение в основните интернет търсачки.

Гарантираме за Вашите резултати, след нашата намеса.

rezultat-seo

За всеки проект се изисква индивидуален подход и работа.

 

Коментари

Create AccountLog In Your Account